Maar ogen zijn blind. Met het hart moet men zoeken.

Wie zijn wij?

 

Wat doet het NZCO

Het Nationaal Zorg College richt zich als opleidingsinstituut op onderwijsvernieuwing in de zorg. Drie belangrijke uitgangspunten hierbij zijn verhoging van arbeidsmotivatie, kwaliteitsverbetering ťn het  bevorderen van deskundigheid van medewerkers in de zorg.

Het NZCO creŽert onderwijsmateriaal, instrumenten en scholing voor de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en houding van medewerkers in de zorg. Zowel maatwerktrainingen als een vast scholingsprogramma worden geboden.

Missie

Het Nationaal Zorg College wil in Nederland op grote schaal bijdragen aan warme zorg, gegeven door goed opgeleide, gemotiveerde en vitale medewerkers.

Visie

Medewerkers in de zorg stimuleren en ondersteunen om een levenlang te leren door scholing te bieden die leuk, haalbaar en betaalbaar is.

Oprichters

Het Nationaal Zorg College is in 2009 opgericht door Marga Hop en Irene Muller-Schoof. Lees hier meer over de oprichters.Trainers

Het NZCO leidde door de jaren heen diverse zorgprofessionals op om verschillende trainingen te geven. Hier vind je een overzicht van onze gediplomeerde trainers.